Whatsapp-geel-1.png

APP ONS

Meet the team!

6
5

Nienke is de oprichtster van Icing on the Cake en is het brein achter de creatieve concepten. Ze zorgt ervoor dat alles tot in detail klopt en gaat heeeeel lekker op vernieuwing en de mooiste resultaten. Ze zit never nooit stil en komt altijd weer met iets verrassends! Elke nieuwe dag ziet ze als een feestje en bij haar geldt de volgende regel:

Create your vision, then go beast mode to achieve it.

Deze leading lady zorgt ervoor dat alles
van begin tot einde klopt. Myrt is veel op locatie te vinden
en is een ster in het voorbereiden en uitzetten van alle projecten. 

4
14

Julia aka Juul, knows what’s best for you! Juul zorgt ervoor dat alles van begin tot einde klopt.  Met haar sensor voor de laatste trends weet ze met haar ontwerpskills, concepten om te zetten tot concrete plannen.
Make some real cool shit!

Anke, onze allround stylist is met regelmaat in onze werkplaats te vinden. We zien haar met regelmaat losgaan met verfkwasten, makita’s en decoupeerzagen.

Ook is Anke vaak op locatie om de decors op te bouwen en zorgt altijd voor de perfecte finishing touch.

8
15

Helen is onze sign specialist met een perfect oog voor detail! Door middel van haar bedrukking en/of sticker skills zorgt Helen ervoor dat alle producties er in gewenste stijl naar locatie gaan.

Onze power woman. Amber is niks te gek en maakt de mooiste decors in onze Icing Warehouse.  In onze bakwagen crosst ze heel het land door om producties picobello op locatie af te leveren.

12-1
13-1

Onze mannen realiseren alle producties waarbij van top tot teen alles klopt. Van locatie naar  events, ze reizen heel NL door om de gaafste creaties op te bouwen. 

Benno | chef financiën

Benno is chef financiën en verantwoordelijk
voor o.a. de loonadministratie. Voor informatie
over Unit4 en uitbetalingsvragen moet je bij hem zijn!

betalingen@icingonthecakeconcepts.nl

Werken bij ?

Ook werken of stage lopen
bij Icing on the Cake? Wij hebben op dit moment alleen stageplekken vrij.
Stuur dan een mail naar:
julia@icingonthecakeconcepts.nl