Wat zeggen anderen?

Sanoma

Werken met de dames van Icing on the cake is een feestje! Vrolijke, spontane meiden die hun handen uit de mouwen steken. Gastvrij en enthousiast gaan ze te werk en laten de gasten zich thuis voelen. Gevraagde taken voeren ze goed uit en ook zien ze zelf wat er moet gebeuren en nemen hiertoe initiatief. Een meerwaarde voor je event!

Voor Sanoma mochten wij al de Margriet, Tina, NU.nl, Startpagina.nl representeren.

De Ziggodome

Super prettige samenwerking waarin zowel de afstemming vooraf als de daadwerkelijke uitvoer altijd van een hoog niveau is. Naast de mooie kostuums en representatieve staff onderscheid Icing in the Cake zich voor mij ook enorm in de werkmentaliteit van de medewerkers; aanpakkers, klantgedreven en goeie combinatie van gastvrij en commercieel. Ik raad een samenwerking absoluut aan! Cijfer: 9

 

Voor de Ziggodome memberclub mogen wij bij de meest gave concerten hosts/hostesses verzorgen om de gasten op een zo warm mogelijke manier te ontvangen & zorgen voor de mobiele verkoop van catering. Hospitality & sales ineen! Bij elk concert verzinnen we weer een andere look. Zo sloten we bij het concert van Justin Timberlake, ‘The man of the woods tour’, volledig aan op zijn eigen merchandise en marketing.

LOAVIES

Zeer fijne samenwerking, de styling voldeed precies aan de verwachting! Je kon duidelijk zien dat er veel moeite ingestoken was. Het contact was erg prettig en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Super leuk team met enthousiaste medewerkers! Cijfer: 8,5.

 

Voor LOAVIES mochten wij de shoot met 7 social influencers stylen in Great Gatsby party style.

 

Quince

Wauw… Wat hebben we weer een fijne samenwerking achter de rug! Echt alleen maar positieve geluiden van alle kanten over jullie. Alle dames waren prettig om mee te werken en ik ben fan. A big thank you en petje af voor al het harde werk. Dankbaar dat mijn aanbeveling om jullie in te zetten weer ZO goed heeft uitgepakt! Op naar de volgende zou ik zeggen.

 

Quince is een one-stop activatiebureau dat concepten & strategieën ontwikkelt voor merken als Samsung, Holland Casino, Microsoft, Apple, Albert Heijn, Hudson’s Bay, Tommy Hilfiger.

MAKRO Nederland

Het was fantastisch, wat een leuke/aardige/behulpzame dames! Een beetje wist ik het al van het vorige event, maar nu ‘stuurde’ ik ze zelf aan, dus was even spannend. Maar ik hoefde bijna niets te zeggen, zagen zelf werk en ontzorgen me compleet, wat een feest!

Ben echt heel blij!

FC Twente

Bij elke wedstrijd van FC Twente verzorgen wij hospitality/horeca teams bij diverse businesslounges in de Grolsch Veste. Daarbij zorgen we voor vaste gezichten wat prettig is voor alle gasten. Ook bij de events die binnen de Grolsch Veste worden georganiseerd worden wij regelmatig ingezet met onze luxere concepten & culinaire tools voor de échte hospitality beleving: de Icing on the Cake!

 

“Super samenwerking, professioneel en snelle communicatie”
Aanbeveling: JA! Cijfer: 9 

Jacob Douwe Egberts

Om de Hollandse lijn van Douwe Egberts te introduceren bij (potentiële klanten), werd een specifieke groep horecaondernemers verrast met een Hollands pakketje met daarin een uitnodiging voor de launchparty. Wij ontwierpen een jurkje in stijl van deze lijn, geïnspireerd op het postzak jurkje van Maxima, onze koningin. Ook regelden wij de pakketjes en het logistieke gedeelte.

 

Aanbeveling: JA! Cijfer: 8,6

Tribe Boekingen

Tribe boekingen organiseerde een mégatof event, volledig in jaren ’50 stijl. De inrichting, het eten, de muziek, daadwerkelijk ALLES klopte. Wij verzorgden de registratie van zo’n 2000 gasten, en de gastvrijheidsbeleving, helemaal in stijl.

 

“Prettige samenwerking, denken mee, goede communicatie, de dames zijn flexibel, stijlvolle kostuums. Al met al zeer tevreden.”
Aanbeveling JA! Cijfer: 9,4

Brood met Spelen

We werken veel samen met cateringbedrijven, waaronder Brood met Spelen, een super sparkling bedrijf met originele en verfrissende catering. Dit past natuurlijk helemaal bij Icing on the Cake, zij de catering, wij de gastvrijheid. Daarnaast hebben we een grote poule aan ervaren horecamedewerkers die wij opleiden en trainen bij de Icing on the Cake academy.

 

“Een gepassioneerde ondernemer die altijd bezig is zichzelf te verbeteren en streeft naar perfectie! Winnaar in de markt in hun segment! Keep up the good work!” Aanbeveling JA! Cijfer: 9,1

ALDI

Voor een nieuw te lanceren product ‘Noabers’, schakelde ALDI ons in om de aankleding & hospitality te verzorgen.
Noabers, streekproducten, vers, boerderij, iets wat ons wel past! Onze hosts/hostesses ontvingen alle (VIP)gasten en zorgden voor de juiste beleving.

 

”Iedereen heeft het SUPER gedaan”

Landgoed de Uitkijk

De dames van Icing on the Cake zijn vriendelijk, gastgericht, professioneel en harde werkers. Ze overleggen goed met de opdrachtgever.


Aanbeveling: JA! Cijfer 
8.3

 

Event Creators

“Leuke enthousiaste meiden die zich aanpassen aan het publiek en precies naar onze verwachting gewerkt hebben. Flexibel, gastvrij en zagen er top uit, maar ook weer niet over de top; iets wat perfect bij ons als bedrijf past. Bedankt voor de fijne samenwerking en graag tot een volgende keer!”

 

Aanbeveling JA! Cijfer: 8,1