WANTED: INTERNS VANAF SEPTEMBER

Icing on the Cake is een Brand Activation & Staffing Agency dat met een poule van 100 flexwerkers, verfrissende concepten neerzet, die bijdragen aan de naamsbekendheid van bedrijven en events. We vinden kwaliteit het allerbelangrijkste en denken en voeren alle concepten tot in detail uit. Bij de Icing on the Cake academy leiden we ons personeel op tot kwalitatieve hospitality medewerkers.

Onze diensten:
• Hosts & hostesses
• Promoteams
• Horecamedewerkers
• Modellen/figuranten

We zijn sterk groeiende en een (nu nog) kleine organisatie waardoor je van enorme waarde bent!
Je geeft mede vorm aan onze ambitieuze doelstellingen.

Waar zijn wij naar op zoek? Iemand die mega gedreven is en enthousiast over Icing on the Cake. In principe maakt het ons niet uit welke opleiding je doet, zolang je maar nieuwsgierig, leergierig en enthousiast bent.
Om toch een beetje richting te geven hebben wij onderstaande intern functies open staan:

CONTENT CREATOR
Als content creator ben je in charge voor het platform Icing TV. Onze huidige intern Carlijn is druk bezig met de oprichting hiervan. Zij bedenkt de volledige invulling van alle afleveringen & filmt en edit alles zelf, in samenspraak met de rest van het team. Een visie over hoe dit kanaal populairder te maken, toffe ideeën voor afleveringen en edit skills zijn dus een must. Verder denk je in deze rol ook na over het invullen van onze social media kanalen. Ook hier werk je weer vanuit een strategisch plan. Jij denkt na over welke story’s en content er elke week wordt gepost. Jij bent dus verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van gave content.

HOSPITALITY CREATOR
Als hospitality creator ben je een echte projectmanager in spé met een voorliefde voor styling en hospitality. Je neemt de leiding bij de volledige uitvoering van klussen. Denk hierbij aan de organisatie vooraf, planning, styling, inkoop, logistiek & opstarten bij klussen. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren van de Icing on the Cake Academy, mag je meedenken in onze marketing & groeistrategie en geef je mede invulling aan de maandelijkse Icing Talk.

Helemaal jouw cup of tea? Stuur dan je motivatie naar nienke@icingonthecakeconcepts.nl.

PS: Denk jij op een andere manier iets toe te kunnen voegen aan Icing on the Cake? We staan voor alles open 🙂 Dus kom maar op met je ideeën en wie weet kunnen we een leuke match maken.