Whatsapp-geel-1.png

APP ONS

MEET OUR SPARKLING TEAM

Nienke

Nienke is de oprichtster van Icing on the Cake en is het brein achter de creatieve concepten. Ze zorgt ervoor dat alles tot in detail klopt en gaat heeeeel lekker op vernieuwing en de mooiste resultaten. Ze zit never nooit stil en komt altijd weer met iets verrassends! Elke nieuwe dag ziet ze als een feestje en bij haar geldt de volgende regel:

Create your vision, then go beast mode to achieve it.

 

Julia

Julia knows what’s best for you! Deze leading lady zorgt ervoor dat alles van begin tot einde klopt. Met haar sensor voor de laatste trends weet ze met haar ontwerpskills, concepten om te zetten tot concrete plannen. Make some real cool shit!

Anke

Anke, onze allround stylist is met regelmaat in onze werkplaats te vinden. Ze gaat vaak los met verfkwasten en onze (roze) makita. Ook is Anke vaak op locatie om de decors op te bouwen en zorgt altijd voor de perfecte finishing touch.

Caitlin

Caitlin, onze spring in het veld! Ze is veel op locatie te vinden en is een ster in het voorbereiden van alle toffe concepten.

 

Tessa

Onze design ster! Tessa denkt mee in alle concepten qua design en is voor een groot deel verantwoordelijk voor onze social media kanalen.

 

Benno

Benno is chef financiën en verantwoordelijk voor o.a. de loonadministratie. Voor informatie over Unit4 en uitbetalingsvragen moet je bij hem zijn!

betalingen@icing2.vgit.dev

Ilse

Ilse, onze coupeuse die pracht outfits ontwikkelt en daarmee de bedachte looks tot werkelijkheid brengt.