LOAVIES SHOOT

Trrrrringgg, the phone is ringing, it’s LOAVIES. Een megapopulair (ladies)kledingmerk met op insta zo’n 400.000 volgers.

 

Willen jullie helpen bij de styling van onze Great Gatsby Christmas shoot?

Er zijn 7 social influencers bij (lees: Queen of Jetlags, Kae Sutherland, Vivian Hoorn, Moderosa, Jolielot,  Elaisaya & Rianne Meijer) met in totaal 1.935.000 volgers.

 

Aldus LOAVIES. Oeeeh, wat zullen we doen?

 

Het stylen van onze Icing toppers is dagelijkse kost maar het stylen van een interieur is toch echt wel iets anders. Een sprankelende beleving neerzetten dat is wat we willen. Dat kan zijn in de vorm van ons hospitalitypersoneel maar ook zéker in look & feel: styling hoort daar absoluut bij. Sooooo, WE SAID YES!

Alles mocht in Great Gatsby style, met een Gossip Girl  vibe. Als een gek hebben we ingekocht: parelkettingen, kandelaren, glaswerk, servies, bloemen en nog veeeel meer. Last minute maakte Ilse, onze coupeuse, nog een groot tafelkleed en luxe servetten. Door de locatie (prachtig erfgoed in Ridderkerk) kwam alles perfect uit en konden de 7 influencers in de nieuwe collectie van LOAVIES aanschuiven voor een heerlijke afterparty. De hamburgers, friet & pizza’s lieten de ladies zéker niet staan.

Een hele leuke dag was het met alle superlieve influencers en een méga gezellig team van LOAVIES. Met veel vertrouwen in onze stylingkills zijn we het project aangegaan en guess what: Een méga tevreden klant genaamd LOAVIES. Bekijk de kerstcollectie & resultaten van de shoot hier.