Jij bent als je het ons vraagt het ideale voorbeeld van het motto ’step out of your comfort zone’. Wat is jouw go-to tip om out of the box te stappen?

– ‘Great things never came from comfort zones’ en dat is absoluut waar. Een comfort zone is een plek waar iemand zich veilig en vertrouwd voelt. Dat is natuurlijk helemaal prima, maar veel verandering en creatieve uitspattingen zullen niet echt gebeuren. Hoe ik out of my comfort zone stap? Ik kies steden/landen/plekken uit waarvan ik weet dat het een interessante, inspirerende plek is om naartoe te gaan (vanwege de historie, architectuur, bepaalde musea, streetstyles). Nieuwe mensen ontmoeten, verdiepen in een bepaalde cultuur, heerlijk! Op reis leer ik altijd zoveel en doe ik dingen die ik thuis niet zo snel zou doen. En ik kom altijd terug met een berg nieuwe inspiratie. Dat is voor mij uit m’n comfort zone stappen. Ik heb ook nog wat praktische tips: bedenk waarom je uit je comfort zone wilt stappen, wat is je doel? Wil je voortaan het leven door in knalroze looks, wil je een bad ass boss babe mindset? Wil je eigenlijk een totaal andere baan, maar durf je niet? Stel jezelf de vraag: Wat is het ergste wat zou kunnen gebeuren? Doe het allemaal stapje voor stapje, gun jezelf de tijd. Stop met overthinking, en stop al helemaal met het nadenken over wat anderen ervan zullen vinden. Uitdaging zorgt voor groei en ik denk dat ieder mens daar een beter, vrolijker, positiever mens van wordt.

Waar is jouw pink passion begonnen en wat is je goal?

– Mijn oma is mijn pink passion. Mijn oma was mode ontwerpster, ze droeg altijd gekleurde mantelpakjes, echt de paradijsvogel van het dorp. Door haar heb ik mijn gevoel voor kleur, materiaal en mode ontwikkelt. En jezelf durven zijn! Daarnaast was/ben ik mega fan van Barbie (van Mattel) en had ik alles wat je maar kon bedenken van Barbie . Die liefde voor roze is een roze draad in mijn leven gebleven. It makes me happy! Mijn doel is om mensen te inspireren om zichzelf te durven zijn, outfits te dragen zonder onzeker te zijn over wat anderen ervan vinden, de wereld een stukje positiever te maken met mijn #glitziegal kunst, styling en performances. Selflove en self-acceptance is key bij glitzie.

Wat wil je meegeven aan mensen die onzeker zijn of zichzelf niet durven te uiten?

– Wat ik al hierboven zei, stel jezelf de vraag: Wat is het ergste wat zou kunnen gebeuren als ik dit of dat zou doen? Take it slowly, maak een plan en maak het leuk voor jezelf! Of stuur mij een berichtje, wie weet kan ik je helpen 🙂 Welke quote is jouw life motto? She turned her can’ts into cans and her dreams into plans.