5 TIPS

 

RELATIEBEHEER X VALENTIJN?

Pak van de enigszins commerciële Valentijnsdag, jouw kans om je relatiebeheer te optimaliseren én je (potentiële) relaties in de watten te leggen. HOE? Nou, zet je schrap. Hierbij onze 5 tips!


Neem je klant (groot of klein) mee voor een fantastische en originele business date.  Misschien juist ook leuk om de klanten die wat kleiner zijn eens te verrassen. Wat je kunt doen is culinair genieten op de grachten in Amsterdam tijdens een Valentijn Candlelight Cruise inclusief een “shot of love”, georganiseerd door de bekende rederij LOVERS. Óf geef een ticket voor een comedytrain show @ Toomler Amsterdam. Gieren gegarandeerd! Een andere tip: The Lemon Tree in Deventer opent op 14 februari haar deuren. Geef je relaties of personeel de kans om te genieten van een Scandinavisch georiënteerd diner waarbij beleving voorop staat. Bekijk hier de trailer van The Lemon Tree.

Stuur een onwijs leuke kaart waarin je jouw klant/personeel of gave prospects de (zakelijke) liefde verklaart. Uiteraard wel handgeschreven en oprecht gemeend, want liefde moet natuurlijk wel uit het hart komen.

Wij hebben sinds kort een eigen kaartenlijn en krijgen altijd terug van ontvangers dat ze er superblij van worden. En daarnaast komen we ze regelmatig tegen op prikborden.

Bedenk een pakkende actie om je klanten te verrassen of een actie om je naamsbekendheid te vergroten. Maak je gepersonaliseerde variatie op de onderstaande concepten, passend bij jouw (bedrijfs)identiteit.

★ Relatiebeheer: ga langs bij klanten om chocolade ‘zoenen’uit te delen

★ Zet klanten/gasten op de foto in de Valentijns Booth. Geef een polaroid mee met je bedrijfsnaam verwerkt in het frame en zorg je voor remarketing via social.

★ Zet de Icing on the Cake liefdesbarin. Effectief voor bij je winkel of winkelcentra. Bij aankoop van een artikel mogen klanten een Valentijnskaart schrijven naar hun dierbaren. Deze kaart stuur jij vervolgens op.  Tip:personaliseer de kaart in jouw huisstijl en hang er een leuke actie aan. Hierbij kun je denken aan een kortingsactie bij inlevering van de kaart.

Contact ons vrijblijvend voor een passend voorstel!

Laat een heerlijke snack of zoetigheid bij het bedrijf bezorgen zodat alle werknemers ervan kunnen genieten en op deze manier iedereen in het bedrijf jou leert kennen. Een voorbeeld hiervan zijn deze Valentijnsdonuts van Dunkin Donuts. Want hé, ze zeggen niets voor niets dat liefde door de maag gaat. In omgeving Amsterdam kan je ze zelf met Uber Eatslater bezorgen! In het Oosten moet je even naar de plaatselijke bakker…

 

Naast een verrassing voor je klanten is je eigen personeel ook bijzonder belangrijk! Kom erachter wat jouw personeel nou echt heel erg leuk vindt, en geef hen een extra boost om weer vol liefde voor jou aan de slag te gaan! Dit hoeft niet altijd een etentje of borrel te zijn, een gave cursus of trainingsdag naar keuze kan ook verrassend zijn én dan snijdt het mes aan twee kanten.