OVER ICING ON THE CAKE

Icing on the Cake is in 2013 opgericht door Nienke de Jong. Doorgewinterd in de hospitality wereld rolde zij het ondernemerschap in. Nooit haar ambitie geweest, maar nu haar grootste passie! Waar het begon als een echt entertainmentbureau, is Icing on the Cake nu een allround brand activation & staffing agency. Onze passie ligt bij het daadwerkelijk bijdragen aan een betere naamsbekendheid en daarmee een hogere omzet voor onze klanten.

 

We bedenken verfrissende concepten, die bijdragen aan de brand activation van onze klanten en/of verzorgen de volledige uitvoering waar we kunnen putten uit ons breed opgeleide staffing bestand. Elk bedrijf of event heeft weer een andere merkactivatie nodig en daarom hebben wij verschillende segmenten:

★ Hosts & hostesses
★ Promoteams
★ Horecamedewerkers
★ Entertaining tools
★ Modellen/figuranten

Hierbij heeft het ene concept een wat luxere uitvoering nodig en het andere weer wat simpeler. Daarom hebben we 3 pakketten waaruit gekozen kan worden. Hierdoor kunnen we voor elke klant iets passends samenstellen.

 

BEKIJK HIER HET BRANDBOOK IOTC

Icing on the Cake academy

Wij focussen ons enorm op de kwaliteit van onze werknemers. Middels de Icing on the Cake Academy leiden we onze werknemers op tot allround hospitalitymedewerkers. We hebben 3 trainingen ontwikkelt waarbij onderwerpen als: eigen ontwikkeling, gastvrijheid, horecawerkzaamheden, etiquettes en presentatie aan bod komen. Daarbij werken wij samen met diverse restaurants en hospitality experts om onze werknemers zoveel mogelijk te inspireren.