X-MAS

De maand december komt er weer aan en dat betekent: Xmas, New Years Eve en vooral héél veel borrels!

 

Heb jij nog een kerst -borrel, -fair of -event op de planning en wil je dit aanvullen met een echte beleving? Onze hosts & hostesses zijn een super toevoeging om net die extra draai aan kerstevents te geven. Denk aan een warm ontvangst voor je gasten met een lekkere glühwein, op originele wijze rondgaan met drinks & bites of meedraaien in de horeca in een gaaf kerstkostuum. Uiteraard kun je ook voor een simpele look gaan, zoals een classy blouse met een kerststrik, helemaal geschikt voor achter de bar of in de bediening.

Hieronder een impressie vinden van een x-mas looks!

 

Kids kerstconcepten
Vermaak voor de kids? Icing on the Cake kids heeft mégaleuke kidsconcepten als een optreden van Snowie & de ijsprinses, de warme wafeltafel, een ritje in een verlichte winterkoets, een winter knutselhut en meer!

 

X-mas Photobooth
Ook mogelijk interessant voor jullie, onze X-mas Photobooth. Perfect om in te zetten als marketingtool of om je gasten een tof aandenken mee te geven na een supergezellige borrel. Check 1 van de resultaten van onze X-mas booth in de bijlage.

 

 

Winterse champagnelady

Winterwonderland ladies

Red look Christmas girl

X-MAS Photobooth