Hosts/Hostesses

Ons selectieve bestand van super gastvrije en zeer representatieve hosts en hostesses zijn breed inzetbaar om hoe dan ook, het verlengstuk van jouw bedrijf of event te zijn. Je zet onze hosts en hostesses in om van het begin tot het einde een ultieme gastvrijheidsbeleving te verzorgen. Zij zullen als rode draad door het event lopen. Denk hierbij aan taken zoals:

 

★ De ontvangst & registratie
★ Garderobe werkzaamheden
★ De begeleiding van je gasten naar de juiste ruimtes
★ Op originele en gastvrije wijze in de bediening ondersteunen

 

Ook zijn onze hosts & hostesses breed inzetbaar bij beurzen om bezoekers op ongedwongen wijze richting je stand te trekken of sales gerelateerde werkzaamheden uit te voeren. We bedenken hiervoor graag een passende activatie, zodat je je investering in onze medewerkers er direct weer uithaalt.

Hostesses op je kerstevent

X-Mas is coming en hoe leuk is het om een ultieme gastvrijheidsbeleving toe te voegen aan je bedrijfsevenementen. Verras je gasten en zet Icing on the Cake in! We hebben diverse kerstconcepten.